Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Tunneltenten

Tunneltenten

Gaat u kamperen en wilt u graag een tunneltent. Dan wilt u zich natuurlijk eerst goed oriënteren. Tunneltenten zijn erg populair en vindt u dan ook in allerlei soorten en maten. En daarnaast uiteraard van verschillende merken. Een tunneltent kenmerkt zich door de vorm. De boogstokken van een tunneltent worden namelijk achter elkaar geplaatst. Deze soorten tenten hebben verschillende voordelen. Het grote voordeel van een tunneltent is toch wel het opzetgemak en het feit dat u weinig ruimte nodig heeft waardoor u veel ruimte overhoudt op u kampeerplaats. Daarnaast is een tunneltent voor diverse doeleinden geschikt. Dit omdat ze in veel verschillende maten verkrijgbaar zijn. Van kleine 2 persoons tent tot echte gezinstent!

Tunneltent aankooptips

Een tunneltent aanschaffen doet u niet over een nacht ijs. Maar u gaat rustig eens kijken en vergelijken aan welke kenmerken uw tent moet voldoen. Een aantal zaken waar u ten eerste rekening mee dient te houden zijn:

  • Het aantal personen die in de tunneltent dienen te overnachten.
  • Waar u de tunneltent voor gaat gebruiken. Gaat u veel rondtrekken of juist een aantal weken op 1 plaats vertoeven.
  • Uw budget, tenten zijn er namelijk in uiteenlopende prijsklassen.

Die aspecten bepalen verschillende aspecten van de tent. Bijvoorbeeld het materiaal. Blijft u een langere tijd op 1 plek, is een katoenen tunneltenten wellicht iets voor u. Maar gaat u veel rondtrekken en wilt u een lichtgewicht tent, dan is een tent van nylon of polyester aan te raden. Dit aangezien katoen een stuk zwaarder is dan deze stoffen.

Tunneltent van Bax Totaal recreatie

Naast merken als bijvoorbeeld Bardani en Coleman, heeft Bax totaalrecreatie ook twee eigen merken in tunneltenten, namelijk Baco en Falco. Zowel de Baco als Falco tunneltent zijn al meerdere malen geprijsd door de ANWB. Bij Tenten-kopen bent u ook aan het juiste adres voor deze hoogwaardige merken tunneltent. Maar ook voor andere tenten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons ook verschillende pop up tenten of een koepeltent kopen. Wilt u uw tunneltent, pop-up tent of koepeltent van uw voorkeur liever eerst bekijken. Komt u dan gerust eens langs in onze gigantische showroom in Bergeijk.