Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Pop-up tenten

Pop-up tenten

Pop-up tenten zijn niet meer weg te denken op festivals en campings. Pop-up tenten zijn ideale tenten voor personen die voor korte tijd op een plek verblijven en weinig bagage bij zich hebben. Het is niet handig als u veel bagage meeneemt want deze zult u moeten opbergen in uw slaapcompartiment. De meeste pop-up tenten bestaan slechts uit een slaapcompartiment. Maar dit is genoeg als u op een festival moet overnachten.

Pop- up tent

Pop-up tenten kenmerken zich door het opzetgemak en het licht gewicht. U hoeft alleen de draagtas open te ritsen en het ingebouwde frame veert op zijn plaats. Dit allemaal zonder dat u stokken in elkaar moet zetten of schuiven. Naast het opzetgemak is de pop-up tent ook gemakkelijk op te bergen, u vouwt hem op en kunt hem netjes opbergen in de bijgeleverde draagtas.

Materiaal pop-up-tent

Tenten-kopen.nl heeft een groot assortiment pop-up tenten van onder andere het merk Outwell. De Outwell pop-up tenten zijn er in verschillende maten en kleuren. De meeste tenten van Outwell hebben twee compartimenten namelijk; een slaapgedeelte en een opberggedeelte. De pop-up tenten van Outwell zijn gemaakt van polyester zowel de binnentent als de buitentent.

Polyester is licht van gewicht en droogt snel. Daarnaast biedt polyester goede bescherming tegen de UV-straling. Ook het grondzeil van de pop-up tent is gemaakt van polyester. De stokken van de pop-up tenten zijn gemaakt van glasfiber. Glasfiber heeft als eigenschap dat het licht van gewicht is. Een pop up tent koopt u via onze pop up pagina. Hierin is een duidelijk overzicht van alleen de beste pop-up tenten. Naast pop-up tenten, bieden we ook nog verschillende andere soorten tenten aan. Kortom, tenten kopen doet u op Tenten-kopen.nl.