Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Outwell tenten

Outwell tenten online

Onze lijn van Outwell tenten staat nu online, klaar voor de verkoop. Wij van Tenten-kopen.nl hebben met ons assortiment van Outwell tenten een goede afweging gemaakt in wat mensen nodig hebben op een kampeertrip. Met onze Outwell tenten willen wij de mensen met kinderen van dienst zijn. Outwell tenten in ons assortiment kunnen geschikt zijn voor gezinnen van vier tot zeven personen. Maar we hebben ook toegankelijkere modellen voor de individu of het stel. Kort samengevat: Met Outwell tenten van Tenten-kopen.nl kunt u alle kanten op. Wilt u licht reizen, maar toch in een wat ruimere kampeergelegenheid plaatsnemen? Onze Outwell tenten zijn geschikt. Wilt u rondtrekken en steeds kort verblijven waarbij u snel en eenvoudig uw kampeergerei opbouwt en weer opruimt? Wederom hebben wij daar geschikte Outwell tenten voor.

Kwaliteit van Outwell tenten

De materiaalkwaliteit is fantastisch te noemen. De ontwerpers hebben goed in hun achterhoofd gehouden aan welke omstandigheden het materiaal wordt blootgelegd. De materiaaleigenschappen van onze Outwell tenten zijn:

  • Een binnentent van hoogwaardig katoen
  • Weerbestendige buitentent van polyester/Katoen
  • Ondoordringbaar bisonyl grondzeil
  • Aluminium boogstokken
  • Spiraal ritssluiting in deur, getand kuipgrondzeil.

Door de prachtige materiaaleigenschappen van onze Outwell tenten houdt u altijd droge voeten en kunt u met een gerust hart overnachten.

Service voor Outwell tenten en andere merken

Wij hebben alles wat u nodig hebt op het gebied van kamperen? Wij zijn onderdeel van De-kampeerwinkel.com, wat de campingwinkel is voor al uw kampeerartikelen. Wat u ook nodig hebt, wij hebben het in huis. Dus voor het geval u nog meer kampeerartikelen nodig hebt die u niet terug kunt vinden op deze site, kijkt u bovenaan de pagina. Daar vindt u al onze webwinkels. Naast dat u dus Outwell tenten bestelt bij ons, kunt u ook terecht voor andere merken zoals Safarica tenten en BaseCamp tenten. Hebt u vragen over onze Outwell tenten of wilt iets anders weten? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 u. op +31 (0)497 572 085. Een berichtje sturen kan altijd via onze site.