Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Outwell pop-up tenten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pop up tent

De pop up tent: ideaal voor alle kampeerders. Bestel nu uw pop up tent online op Tenten-kopen.nl. Deze tentsoort van Tenten-kopen.nl is altijd het merk Outwell, Safarica of Coleman. Hiervan is het merk Outwell de absolute specialist op het gebied van uw pop up tent. Wij hebben verschillende modellen die u bij ons kunt bestellen. Met zo’n Outwell tent bent u altijd de snelste en handigste kampeerder in de omgeving. Gooi je tent gewoon in de lucht, span ‘m af en je bent klaar om te overnachten. Hierdoor zijn is een pop up tent van zowel Outwell als andere merken erg gewild en bekend bij festivalgangers.

Pop up tent opvouwen

Een pop up tent opvouwen is haast net zo handig als uitvouwen. Met een pop up tent opvouwen hoef je niet allerlei kleine haakjes los te koppelen of ingewikkelde constructies te hanteren. Vouw de tent gewoon dubbel. Je houdt een soort van grote rol over. Duw deze in elkaar en je pop up tent opvouwen is voltooid. Op deze manier is een pop up tent opvouwen heel eenvoudig, snel en handig. Je hebt bijna geen onderdelen nodig en een pop up tent is vederlicht. Ideaal voor reizigers die licht willen reizen.

Een Outwell pop up tent bestellen

U koopt via onze Tenten-kopen.nl webwinkel handig en snel uw Outwell pop up tent. Het systeem wijst zich eigenlijk vanzelf. Uw bestelling wordt vervolgens binnen twee werkdagen geleverd. Om u de beste service online te geven, staan wij altijd klaar voor u. Een berichtje sturen via onze site kan altijd en wij helpen u met alle vragen en geven u altijd tips en adviezen via onze klantenservice. Bel hiervoor tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 u. op +31 (0)497 572 085. Alle pop up tenten bestelt u op Tenten-kopen.nl. Daarnaast geven wij ook advies over de verschillende merken zoals Safarica tenten en Coleman tenten.