Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Nigor tenten

Tent Nigor bestellen bij Tenten-kopen.nl

Tent Nigor krijg je steeds meer te horen. Dit komt omdat de Nigor tenten steeds populairder zijn onder de kampeerders. Dit komt doordat iedere tent Nigor, grondig is getest. Zo kan het tegen weer in wind door de unieke design. Tevens zorgt de unieke indeling van de tent voor een speelse ervaring en veel ruimte. In uw eentje of met meerdere personen gaan kamperen? Met een Tent van Nigor kunt u met uw hele gezin of in uw eentje makkelijk kamperen en uw spullen opbergen.

Advies over uw Nigor tent

Een Nigor tent kopen doet u natuurlijk op Tenten-kopen.nl. Wij van Tenten-kopen.nl zorgen ervoor dat u de beste tenten binnen 2 werkdagen thuisbezorgd krijgt. Maar voor uw aankoop zullen wij advies geven over uw Nigor tent of ander tenten. Tijdens de aankoop van uw tent Nigor of ander merk tent, moet u over een paar dingen hebben nagedacht.

  • Persoons tent: Met hoeveel personen gaat u op vakantie? Met hoeveel personen wilt u in 1 tent slapen? Dit zijn twee belangrijke vragen die u uzelf moet stellen. Een tent Nigor heeft namelijk verschillende grote soorten tenten. Een 4 persoons tent of 2 persoons tent koopt u ook bij Tenten-kopen.nl.
  • Soorten tent: Ook zijn er verschillende soorten tenten. Deze type tenten verschillen niet alleen in de vorm, maar hebben verschillende unieke eigenschappen. Een tent Nigor is in alle soorten tenten beschikbaar.
  • Tenten accessoires: Ook zijn er verschillende soorten accessoires voor tenten. U kunt uw tent Nigor aankoop compleet maken om ook hier even naar te kijken. Verschillende tarpen, zeilen en pompen voor uw tent nigor koopt u ook op Tenten-kopen.nl.

Tent Nigor kopen met service

Het kopen van een tent Nigor gaat eenvoudig en snel via onze website. Bovendien willen wij u ook de beste service online geven. Om dat te bereiken zorgen wij er voor dat uw bestelling binnen drie dagen wordt geleverd, u veilig online betaalt bij ons en heten wij u van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk waar u ook de nodige persoonlijke service krijgt. Ook staan wij telefonisch persoonlijk voor u klaar: bel tijdens kantooruren naar +31 (0)497 572 085 en wij helpen u met al uw vragen en opmerkingen over onze tent Nigor of één van onze andere merken tenten zoals Nomad tenten of Mountain Oak tenten. Koop uw Nomad, Moantian Oak, Nigor tenten of andere merken tenten veilig en eenvoudig online op Tenten-kopen.nl.