Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Falco tenten

Bestel uw Falco tenten online

Tenten-kopen.nl is uw favoriete webwinkel waar u de beste Falco tenten bestelt. Met het bestellen van onze Falco tenten, bestelt u exclusieve kwaliteit. Uw kampeeravontuur is incompleet zonder de prachtige Falco tenten uit ons assortiment. Speciaal aan de Falco tenten, is dat het ons eigen huismerk is. Na jaren en jaren van feedback van onze klanten, zelf kamperen en kijken naar andere kwaliteitsmerken, zijn wij zelf een lijn begonnen. En met succes. Onze Falco tenten worden erg vaak gevraagd, voornamelijk door de gezinskampeerders. Wij willen met onze Falco tenten de mensen bedienen die het leuk vinden om met een wat grotere groep op vakantie te gaan. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tenten van Falco maar ook andere bekende merken.

Soorten Falco tenten

De Falco tenten hebben een strak en aerodynamisch model, geïnspireerd door de gelijknamige roofvogel. U haalt een degelijke, veilige en kwalitatief hoogstaande Falco tent binnen die bestand is tegen weer en wind. Wij laten de tentdoeken speciaal ontwikkelen door Ten Cate, een specialist op dat gebied. Deze producent levert ons hoogwaardige, innoverende tentdoeken die de Falco tent gegarandeerd wind- en waterdicht maken. Deze tentdoeken worden vooral op de tunneltenten gebruikt. In ons assortiment tunneltenten vindt u tientallen Falco tenten.

Online service op maat

Bij het kopen van Falco tenten, haalt u ook de beste service in huis. Wij zorgen er voor dat uw Falco tenten binnen 2 werkdagen wordt thuisbezorgd. Dit geld ook voor alle andere merken tenten op Tenten-kopen.nl. Over alle tenten kunnen onze experts u helpen uw vragen te beantwoorden. Door jarenlang ervaring te hebben in de kampeerwereld en goede relaties te hebbben met verschillende merken zoals Nigor tenten of Nomad tenten, kunt u tevens altijd voor de nieuwe modellen bij ons tenten kopen.

Op onze site staat veel informatie over onze producten en het bestellen daarvan. Hebt u toch nog vragen aan ons adres: wij staan voor u klaar. Bel +31 (0)497 572 085 op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 u. of stuur een berichtje via onze website. Wij geven u op al uw vragen en opmerkingen een vakkundig antwoord. Kijk voor uw Falco tent en al uw andere kampeerartikelen op Tenten-kopen.nl!