Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Easy Camp Tenten

Easy Camp tenten

De naam van Easy Camp tenten zegt het eigenlijk al: eenvoudig kamperen. Easy Camp tenten zijn gebruiksvriendelijke tenten die veel avontuurlijke reizigers graag gebruiken. De tenten van Easy Camp laten zich eenvoudig opzetten en ook weer afbreken. Tevens zijn onze Easy Camp tenten voor veel mensen toegankelijk. Wij hebben op Tenten-kopen.nl verschillende soorten Easy Camp tenten in ons assortiment opgenomen. Deze modellen van Easy Camp zijn gemaakt van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van een fantastische kwaliteit. De Easy Camp tenten zijn gemaakt van ademend polyester. Alle Easy Camp tenten hebben sterke glasfiber tentstokken, waardoor deze tenten geschikt zijn voor weer en wind.

Lichtgewicht Easy Camp tenten

De Easy Camp tenten uit ons assortiment zijn vederlicht. De over het algemeen lichte Easy Camp tenten zijn hierdoor uitstekend geschikt voor reizigers. Tevens zijn de tunneltenten licht van gewicht.  Wil je na de studie een paar weken door de bossen trekken? Of bent u toe aan een avontuur en wilt u even teruggaan naar de natuur? Even terugkeren tot uzelf? Dan zijn Easy Camp tenten de juiste tenten voor u. Ook kunt up op Tenten-kopen.nl andere soorten tenten zoals een tunneltent kopen

Online bestellen van Easy Camp tenten

Tenten-kopen.nl is de ideale webwinkel voor het aanschaffen van Easy Camp tenten. Wij bieden u deze voordelig aan en bieden u bovendien de beste service. Onze voordelen zijn:

  • Wij leveren uw Easy Camp tent binnen drie werkdagen
  • U kunt onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk bezoeken. Hier vindt u alle tenten van Bax Totaalrecreatie die ook via Tenten-kopen.nl te bestellen zijn.
  • We bieden u een uitstekende service online
  • En u kunt veilig online betalen bij ons

Wij staan u altijd persoonlijk te woord. Stuur een berichtje via onze website of bel +31 (0)497 572 085 tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 u. en wij geven u op alle vragen van verschillende soorten of merken tenten, een vakkundig antwoord. Bent u dus opzoek naar Easy Camp tenten of andere merken zoals Eureka tenten of Falco tenten? Deze bestelt u altijd via Tenten-kopen.nl.