Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Coleman tenten

Onze handige Coleman tenten

Coleman tenten zijn bekend vanwege hun wonderschone eenvoud. Wanneer u rond gaat trekken en op verschillende plaatsen verblijft, dan duurt het opzetten slechts enkele minuten. Terwijl er niets verloren gaat van de kwaliteit van Coleman tenten. De ontwerpers hebben in hun achterhoofd de avontuurlijke reiziger die op veel plekken wil kunnen overnachten en daarbij meer moet voorbereiden dan alleen het opzetten van de tent. Ook moet er gezorgd worden voor een kampvuur en een goede kampeeromgeving. De Coleman tenten zijn uitermate geschikt voor die avonturiers.

De Coleman tenten in ons assortiment

Wij hebben in onze collectie een ruim aanbod aan Coleman tenten, voor reizigersgroepen van verschillende grootten. Zo hebben kunt u bij ons tenten kopen die voor 2 tot 6 personen geschikt zijn. De Coleman tenten zijn betrekkelijk voordelig ten opzichte van andere tenten uit ons assortiment. Ze zijn over het algemeen erg efficiënt ingericht en daardoor juist geschikt voor de lichte reiziger. Dit kan gaan om de reiziger die een weekendje met vrienden naar een festival gaat of voor de avontuurlijke reiziger die een paar weken door de natuur wil trekken.

De filosofie achter Coleman

De rijke historie van de Colemant tenten begint al in het begin van de vorige eeuw. In 1905 wilde een Amerikaanse highschool een keer een footballmatch in de avond spelen. De Amerikaan William Coffin Coleman kwam toen met de gaslamp, die nu vaak tijdens kamperen wordt gebruikt. Zijn Coleman Company was geboren. Het bracht William Coffin Coleman op het ludieke idee om verder te gaan met het producten en ontwikkelen van kampeerartikelen. Enkele decennia later ontstonden de eerste tenten van de Coleman Company. De filosofie erachter: de kampeerartikelen moeten praktisch zijn en handig in gebruik. En die filosofie werkt vandaag de dag nog door in de huidige Coleman tenten van het bedrijf.

Coleman tenten kopen

Het kopen van de Coleman tenten kan heel erg makkelijk en snel via ons bestelsysteem. Tevens kunt u uitgaan van een aantal uitstekende voordelen die wij u bieden:

  • De Coleman tenten worden binnen twee dagen bezorgd
  • U krijgt een uitstekende service
  • Bezoek onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk
  • Online betalen kan bij ons veilig

Tenten kopen zoals Coleman tenten, doet u op Tenten-kopen.nl. Ook kunt u andere merken tenten kopen zoals DWS tenten of Easy Camp tenten. Hierbij ontvangt u ook uitstekende service en zorgt Tenten-kopen.nl ervoor dat uw merk tent snel is thuisbezorgd!