Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Bungalowtent

Bungalowtent

Een bungalowtent is een tent met een min of meer rechthoekig buizenframe. Over het frame wordt een buitentent gespannen en in het frame worden één of meerdere slaapcabines opgehangen. Het frame is meestal gemaakt van staal. Door de ruimte die de bungalowtent biedt is de bungalowtent erg geschikt voor gezinnen die een aantal weken op dezelfde plek kamperen.

Door het stalen frame en het zware tentdoek neemt de tent behoorlijk wat ruimte in. Ook als hij is opgevouwen. Door het grote gewicht is een bungalowtent dus uitsluitend geschikt voor automobilisten.

Bungalowtenten zijn de populairste tent die u tegen zult komen op een gezinscamping. De bungalowtent heeft tenminste vier poten die door nokstokken met elkaar verbonden zijn, vrij rechte zijwanden hebben en naar twee zijden een licht hellend vlak hebben.

Er zijn verschillende soorten types bungalowtenten. Zo zijn er bungalowtenten met een slaapcompartiment en zelfs met meerdere slaapcompartimenten.Door de vorm van de bungalowtent en de hoge wanden biedt deze tent veel leefruimte. Deze tent is dus perfect als u met een groot gezin gaat kamperen. Zo kunnen uw kinderen ook in de tent spelen als het buiten wat minder weer is. De moderne bungalowtenten zijn ook eenvoudig op te zetten.

Bungalowtent en andere soorten

Ook al is een bungalowtent heel populair, zijn er toch verschillende merken die andere tenten maken. Zo hebben wij een groot assortiment in tunneltenten. Een tunneltent verschil niet veel van een bungalowtent. Dus als u bent overtuigt van een bungalowtent, is het ook zeker de moeite om even naar een tunneltent te kijken. De tunneltenten op Tenten-kopen.nl zijn er in verschillende formaten. Zo bieden we de beroemde 2 persoons tent of 4 persoons tent formaat aan. Maar gaan we door tot een grote voor 6 personen.