Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Bardani Tenten

De Bardani tenten van Tenten-kopen.nl

Alle Bardani tenten kopen op Tenten-kopen.nl. Hoge kwaliteit en fantastische prijzen vindt u in onze webwinkel. Bardani tenten zijn geschikt voor alle kampeerders en wij hebben daarom ook een breed assortiment aan Bardani tenten om zoveel mogelijk kampeerders van dienst te kunnen zijn. U vindt hier luxueuze modellen voor langere vakanties op dezelfde plek, maar ook echte rondtrektenten van Bardani die eenvoudig worden opgezet en ook afgebroken. Daarnaast bieden wij met Bardani verschillende tenten accessoires aan zoals zonneschermen, luifels, pompen en verschillende matten. Dit zijn enkele voor de hand liggende redenen voor ons geweest om Bardani tenten op te nemen in onze collectie. De uitgebreide mogelijkheden, gecombineerd met de goede kwaliteit die Bardani kenmerkt maken de Bardani tenten ook gewilde producten voor veel van onze bezoekers.

De modellen van Bardani

De Bardani tenten zijn onderverdeeld in een aantal ontwerplijnen. De makers van dit fantastische merk hebben ervoor gezorgd dat de Bardani tenten altijd uniek zijn, maar in vijf verschillende lijnen herkenbaar. Op Tenten-kopen.nl kunt u tijdens het tenten kopen kiezen uit vier verschillende lijnen:

 • Prestige line
  Dit zijn de meest comfortabele Bardani tenten. In onze collectie vindt u van deze lijn onder andere de Bardani Merano AL Prestige Line 2013
 • Classic line, ook wel de Premium line genoemd
  De Classic (of Premium) line Bardani tenten zijn van hoge kwaliteit en een prettig comfort
 • Touring line
  Voor de rondtrekkende kampeerders die op veel plekken willen kamperen. De Touring line Bardani tenten zijn eenvoudig op te bergen en gemaakt van licht materiaal
 • Trekking line
  De Trekking line Bardani tenten zijn vergelijkbaar met de Touring line Bardani tenten. Ook eenvoudig op te bergen en ontzettend handig voor backpackers.

Service

Stel ons al uw vragen over onze Bardani tenten of andere merken zoals Campshell tenten of Coleman tenten. Ook luisteren wij graag naar alle opmerkingen. Wij beantwoorden alles op een vakkundige en professionele wijze en gaan aan de slag met uw feedback om onze service nog beter te maken. U bereikt ons op werkdagen tijdens kantooruren op +31 (0)497 572 085. Een berichtje sturen via onze site kan altijd. Tenten-kopen.nl levert u de beste tenten van Bardani en andere topmerken!