Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Baco tenten

Baco tenten op Tenten-kopen.nl

Al uw Baco tenten bestelt u op Tenten-kopen.nl, de officiële verkoper van Baco tenten. Wij hebben door middel van jarenlange ervaring in kamperen en feedback van onze klanten de Baco tenten ontwikkeld. Wij garanderen u een hoge kwaliteit als u Baco tenten aanschaft. In ons assortiment vindt u veel bekende modellen Baco tenten aan.

Het oppervlak van deze tenten is geschikt van vier tot zes personen. Ook vindt u de Baco Aerotex Tenttapijt aan die u op maat bij ons kunt bestellen. In het keuzemenu kunt u aangeven voor welke Baco tent u het tenttapijt aan wilt schaffen. Met ons zelf ontwikkelde tenttapijt hebt u een beter geïsoleerde ondergrond en een goede grip in de tent.

Baco tenten: gemaakt van kwaliteitsmateriaal

Wij van Tenten-kopen.nl leveren u Baco tenten van het beste materiaal. Wij hebben de modellen zelf ontworpen en gezorgd voor een stevige structuur. Ook hebben wij gekozen voor een zo kwalitatief hoog mogelijk materiaal. De doeken van al onze Baco tenten zijn gemaakt door Ten Cate, een specialist op het gebied van tentdoeken. Het bedrijf Ten Cate heeft met de jarenlange ontwikkeling van de tentdoeken onze Baco tenten echt verrijkt. Wij kunnen dus met een gerust hart zeggen dat u met onze Baco tenten een weerbestendige vakantie tegemoet gaat. Dankzij de aluminium frames van hoge kwaliteit, blijven de Baco tenten ook in alle omstandigheden op hun plek.

Service voor baco tenten en voor alle andere merken

Bij Tenten-kopen.nl geloven wij in een goede service online. Om dit te bereiken, geven wij u een aantal voordelen:

  • Wij leveren binnen twee dagen.
  • Betaal altijd veilig voor uw Baco tenten via ons online betaalsysteem.
  • Dankzij ons assortiment hebt u altijd een fantastische kampeerervaring.
  • En wij verlenen uitstekende service.

Heeft u vragen tijdens het tenten kopen van verschillende merken tenten zoals Bardani tenten of Cabanon tenten? Uiteraard luisteren wij ook altijd naar uw vragen en opmerkingen. Wij waarderen uw inbreng om onze service nog beter te maken. Voor al uw vragen en opmerkingen bel op werkdagen tijdens kantooruren +31 (0)497 572 085 of stuur een berichtje via onze website en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.