Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

3 Persoons tent

Een 3 persoons tent is multifunctioneel

Voor de reiziger die er van houdt om compact te reizen, maar toch van wat ruimte houdt is de 3 persoons tent ideaal. Koepeltenten staan er om bekend dat ze een goede lichtgewicht reispartner zijn. Maar met meer dan twee personen inclusief bagage is de beschikbare ruimte al snel krap te noemen. Een 3 persoons tent kan hierbij uitkomst bieden. Wat gewicht en ingepakt formaat betreft scheelt het niet veel met een 2 persoons tent, maar biedt het toch voldoende ruimte om een derde persoon mee te nemen of uw bagage gemakkelijk op te slaan.

De 3 persoons tent gaat graag met u alle festivals langs

Het festival seizoen is lang en breed onderweg en u bent nog op zoek naar een 3 persoons tent die u en enkele andere weekend warriors kan huisvesten. De 3 persoons tent is dan bij uitstek geschikt. Koepeltenten zijn snel opgezet zodat u niet te veel tijd hoeft te besteden aan uw verblijf en meer tijd over heeft voor hetgeen waarvoor u gekomen bent, namelijk; de zolen van uw schoenen feesten. In een 3 persoons tent legt u met gemak uw luchtbed en de rest van uw spullen en dan heeft u nog ruimte over voor een extra festivalganger.

Houd uw natte spullen buiten de 3 persoons tent

De 3 persoons tent is in veel gevallen uitgerust met een droog- of voorruimte zodat u daar uw natte schoenen en sokken te drogen kunt leggen en hangen. U hoeft niet langer uw wandelschoenen mee te nemen in dezelfde ruimte als waar u slaapt. Wakker worden naast een berg modder is natuurlijk het laatste wat u wilt. Wanneer u dit doet is het altijd verstandig uw schoenen te controleren op ongedierte voordat u deze aantrekt. Is een 3 persoons tent iets te veel van het goede voor u, neem dan eens een kijkje bij onze 2 persoons tenten in onze online kampeerwinkel!